Marketing online

Una dintre pasiunile mele este comunicarea și marketingul online, două paliere care le-am șlefuit pe parcursul studiilor de licență și master.

Salonul Tasha Spa Center

Povestea experienței mele începe cu o primă colaborare alături de salonul Tasha Spa Center, sanctuarul tău de frumusețe și răsfăț! Ne-am propus să creștem împreună și să ne dezvoltăm armonios, oferind servicii de calitate comunității ieșene. Am sprijinit branduri locale să devină mai reprezentative pe piața românească, și astăzi doresc să  reliefez performanța obținută.

Sursa: Arhiva personală a Ștefanei Agop, Eveniment Ziua Sănătoasă organizată de Dr. Ionuț Ignat și Fun & Food
Sursa: Arhiva personală a Ștefanei Agop, Eveniment Ziua Sănătoasă organizată de Dr. Ionuț Ignat și Fun & Food
Sursa: Arhiva personală a Ștefanei Agop, Eveniment Ziua Sănătoasă organizată de Dr. Ionuț Ignat și Fun & Food
Sursa: Arhiva personală a Ștefanei Agop,Eveniment Ziua Sănătoasă organizată de Dr. Ionuț Ignat și Fun & Food

Salonul Dya Blashes – be Delicious

Am observat dinamica mediului virtual și rolul pe care acesta îl joacă în viața de zi cu zi. Din dragoste pentru frumos am creat o punte de legătură cu Diana Cara, specialist în domeniul genelor. Domeniul extensiei de gene a devenit din ce în ce mai căutat din dorința de a scoate în evidență frumusețea chipului feminin. Motorul evoluției feminine în mediul online este vizibil prin valorificarea comunicării și interacțiunii cu clienții, dar și prin capacitatea de evidențiere a trăsăturilor faciale.

Sursa: Arhiva personală a Ștefanei Agop, sesiune profesională de extensii de gene Salonul Dya Blashes – be Delicious

Academia de Talente Ella Gondoș

Lumea cromatică a muzicii capătă emoție prin vocea unei prietene scumpe, Ella Gondoș. Muzica este o artă și ne oferă o perspectivă asupra esenței noastre umane de a realiza pe parcursul timpului faptul că meseria este o vocație, o menire, dar și un dar moștenit. Puteți descoperi povestea unei călătorii în lumea frumoasă a portativului, un papirus al oamenilor specializați ce au modelat și impulsionat parcursul sentimentelor pe care un profesor le primește la scenă deschisă, un set de aplauze pentru munca și pasiunea pe care o promovează în rândul tinerilor. Diamantele vocale șlefuite cu minuțiozitate le putem audia cu drag în spectacolele organizate de Academia de Talente Ella Gondoș.

Academia de Talente Ella Gondoș

Sursa: Arhiva personală a Ștefanei Agop, alături de Ella Gondoș, manager al Academiei de Talente Ella Gondoș