Brândușa Pristavu, Tasha Beauty Center: „Frumusețea ține de atitudine, dar provocarea în antreprenoriatul de beauty e să răspunzi nevoilor și dorințelor clientelor prin tehnologii avansate!”

Cu o bogată experiență de antreprenoriat într-o lume a femeilor, Brândușa Pristavu- Gavriluț a reușit să surprindă de-a lungul timpului prin tenacitatea cu care s-a dedicat salonului Tasha Beauty Center (www.tashabeauty.ro), visul pe care și l-a creionat cu grijă încă de când era o puștoaică. Nu i-a fost deloc ușor, dar a știut cum să răspundă celor mai anevoioase provocări, cum le numește ea, adevărate obstacole, în mentalul altora. Să viseze, asta și-a propus, și visul i-a adus mereu soluțiile cele mai bune chiar și atunci când piața esteticii din Iași dădea semne cum că s-ar clătina. N-a renunțat, iar azi, iată-ne într-un cadru atât de relaxant, stând la povești cu ea, în „sanctuarul” care o reprezintă pe deplin. Am găsit-o pozitivă, așa cum e ea întotdeauna. „Trebuie să consolidezi fundația prin profesionalism și dedicare!”, începe să povestească Brândușa, cu același zâmbet la care nu renunță nicicând, conștientă fiind de faptul că un psihic sănătos are la bază sfera pozitivă a faptelor.

„Consider că fiecare campion are nevoie de susținere, dar mai presus de atât, un țel pentru care trebuie să lupte permanent, având la bază calitățile și talentul. Eu am ales un loc de muncă pe care-l consider ideal pentru persoanele comunicative și sociabile, așa cum sunt și eu, de altfel. Pe parcusul timpului am investit mult timp și resurse materiale considerabile pentru a crea acest spațiu boem, am participat la numeroase seminarii de perfecționare, unde am reuși să învăț de la specialiști cele mai inovative și moderne tehnici de remodelare corporală. Importantă este perseverența, întrucât fiecare început sau fiecare schimbare este dificilă. Implicarea activă va fi urmată de rezultate optime, care cu multă muncă s-au transpus într-un un spațiu primitor. De-a lungul timpului am crescut și m-am dezvoltat în sfera profesională, devenind o versiune mai bună a mea, a propriului eu. Am pornit pe acest drum din dorința de a deveni un lider bun și consider că m-au ajutat câteva calități predominante: comunicarea eficientă cu oamenii, loialitatea și respectul față de clienți. Momentan, îmi doresc să urmez un curs de formator pentru a putea fi trainer în aria de beauty. Vom crea cu timpul și o academie dedicată persoanelor dornice de a urma o carieră în domeniul frumuseții.”

Ștefana Agop, revista InSociety: Ai fost atrasă de aria de beauty și pe parcursul timpului ți-ai concentrat afacerea pe terapiile de remodelare corporală. Într-un Iași pestriț, aș spune, ce aducea nou conceptual Tasha Beauty Center?

Brândușa Pristavu: Mi-am dorit dintotdeauna să aduc plus valoare societății ieșene prin serviciile calitative de remodelare corporală pe care le promovez în cadrul salonului. Am înființat un spațiu unic și autentic, construit în spirit aristocratic, în care oamenii frumoși își oferă un moment de răsfăț. Afacerea Tasha Beauty Center se fundamentează pe dorința de a crea un spațiu propice, în care femeile frumoase, puternice și interesante se pot destinde. Trăiesc momentul prezent în care salonul oferă servicii variate și calitative de cosmetică, make-up, manichiură, pedichiură și remodelare corporală. Există numeroase vicisitudini pe care le-am parcurs în carieră și cred că pentru a răzbi în domeniul economic trebuie să alegi calea dreaptă și adevărată, trebuie să-ți permiți să visezi și să vizualizezi succesul, să gândești pozitiv și să utilizezi legea atracției în favoarea ta. Într-adevăr, sunt pe deplin dedicată artei care pune în valoare femeia. Momentul cheie a fost în anul 2015, când am luat decizia de a crea un loc special, unde persoanele dornice de relaxare să vină cu drag. Vrem ca fiecare persoană care vine la noi să ne devină prietenă, iar prietenii au nevoie de un loc unde să se simtă bine, să fie în largul lor. Apoi, am dorit să oferim clientelor noastre servicii de remodelare corporală de înaltă calitate, folosind produse profesionale și aparate performante, terapiile fiind supravegheate îndeaproape de o echipă cu expertiză în domeniu. Îmi place să cred că tot ceea ce facem, facem la nivel de artă.

De fapt, ce ne face frumoase?

Brândușa Pristavu: Frumusețea ține de atitudine. Întotdeauna trebuie să ne facem timp pentru noi, să fim o variantă mai bună decât cea existentă, trebuie să depunem un efort minim pentru a obține o minte sclipitoare într-un trup sănătos. Putem compara femeia cu un boboc care înflorește treptat și care, pas cu pas, încearcă să fie specială, să transmită energie pozitivă prin coloritul variat.

Observ amprenta personală și originală în designul salonului, crezi că a contat acest aspect pentru client? Mai exact, ai vrut un spațiu care să te ducă cu gândul într-o altă lume… cum ai reușit să te menții diferită într-un oraș în care piața centrelor de înfrumusețare a luat un având considerabil în ultimii ani?

Brândușa Pristavu: Mereu m-am gândit să creez oferte deosebite pentru client, dar și cu scopul de a-mi motiva colectivul de lucru. Am fost dornică să aduc un element inovativ pentru echipă, pentru clienți, pentru comunitate. Consider că atmosfera pe care o simți când mergi într-un loc atrage, poate de aceea mi-am dorit un loc care să exprime oarecum și puțin latura boemă care mă caracterizează. Iubesc extrem de mult domeniul ales pentru a profesa și mă implic în mod activ în tot ceea ce înseamnă acest business, dar e oarecum firesc să fac asta.

Practic, care sunt principalele servicii pe care clientele le pot realiza în cadrul salonului vostru?

Brândușa Pristavu: Avem o gamă largă de servicii: tratamentele faciale de curățare și hidratare a tenului, serviciile de epilare facială și corporală cu ceară, make-up, laminare gene, extensii gene fir cu fir, pensat și vopsit sprâncene, manichiură clasică, semipermanentă și gel, dar și pedichiură. Totuși, de-a lungul timpului, ne-am axat pe dezvoltarea zonei de remodelare corporală, întrucât, în urma unor studii efectuate la nivel international, persoanele de gen feminin erau înclinate spre a-și depăși condiția fizică din dorința de a fi mai atrăgătoare, mai sănătoase și mai frumoase. Promovăm astfel, pe lângă întreținerea aspectului fizic plăcut, și adoptarea unui regim de viață sănătos, reușind să oferim clientelor noastre și sfaturi de nutriție. Din punctul meu de vedere, trebuie să existe un echilibru armonios între dietă și sport, între alimentație și efort fizic susținut.

Sursa foto: https://www.facebook.com/TashaBeautyCenter/

Ai resimțit vreodată dorința de a fi chiar tu un exemplu pentru clientele tale?

Brândușa Pristavu: Orice femeie vrea să fie frumoasă, orice clipă de răsfăț pentru ea devine o grijă permanentă pentru că dorește să fie un exemplu pentru ea, în primul rând, adică să-i placă de ea însăși, și-abia apoi pentru cei din jur. Totuși, acolo unde „natura” și metabolismul nu ajută, trebuie să înțelegem că e nevoie de răbdare, dedicare și efort susținut.

Dacă ar fi să recomanzi un serviciu de care o femeie n-ar trebui să fie privată, care ar fi acela?

Brândușa Pristavu: Serviciile de remodelare corporală și masaj aduc starea de relaxare și plăcere, reușind să te transforme într-o persoană diferită și fericită. Cred că toți avem nevoie de un masaj măcar săptămânal, după zile pline de stres și cu multă alergătură. La fel, manichiura e cartea de vizită a unei femei, deci unghiile trebuie să fie în permanent îngrijite. Cosmetica înseamnă și o plăcere de a lucra cu chipul dulce al femeii moderne. Mi-e greu să aleg un anumit serviciu… Scopul, în fond, este de a vedea mulțumirea clientelor atunci când pleacă de la noi, iar asta se traduce printr-o stare de bine pe care mersul la salon ți-o conferă fără doar și poate.

„Deținem mai multe echipamente de remodelare corporală, una dintre cele mai profesionale fiind Slimor. Are la bază tehnica de vacuum rotativ, cavitație de 40K și radiofrecvență. Aceste tratamente sunt minim invazive și extrem de eficiente în dizolvarea grăsimii. Aceste proceduri nu implică riscuri, rezultatele clinice fiind remarcabile datorită celor patru capete cu ajutorul cărora poți trata cu ușurință toate zonele corpului. Ca durată, ședințele sunt scurte, combinația unică de Radiofrecvență 5M și vacuum rotativ cu cavitație fiind potrivită pentru toate tipurile de piele. Se recomandă ca masajul cu vacuum și cavitație să se realizeze în același timp pentru a obține rezultate vizibile. Această combinație de tehnologii de slăbit implică remodelarea și tonifierea corpului, dar și tratamentele antirid și lifting facial. Acest aparat îndepărtează liniile fine și pungile de sub ochi, conturează corpul și îmbunătățește circulația. Mai mult decât atât, elimină țesutul adipos și creează efectul de lifting prin stimularea secreției de colagen și elastină. Astfel, crește rata metabolică a organismului și se accelerează eliminarea toxinelor și a retenției de apă din organism. În timpul ședinței, musculatura se relaxează, eliminând posibilitatea de apariție a crampelor. Utilizând undele cavitaționale de 40 KHz se va elimina țesutul adipos în mod natural. Numeroase bule sunt eliberate în interiorul celulelor, reușind să creeze o zonă de vid ce forțează spargerea celulei și o descompun în acizi grași liberi. Procedurile de slăbire prin metoda RF și vacuum generează „unde electrice bio” cu ajutorul cărora se va obține un lifting generat de producția de colagen și elastină, îmbunătățind rapid circulația sangvină. O altă procedură ce ajută la dizolvarea grăsimilor și eliminarea toxinelor din limfă este RF hexapolară. Acest tratament non-chirurgical creează efectul de lifting, îmbunătățește aspectul pielii și redă elasticitatea, având rezultate remarcabile în tratarea vergeturilor. Esențiale în acest caz sunt metodele de remodelare corporală direct aplicate în stratul superficial al pielii. Tratamentul folosește dispozitive complexe, ce tratează semnele de îmbătrânire cutanată cum ar fi ridurile, țesutul adipos sau celulita. Utilizarea valurilor de radiofrecvență conduce la localizarea tisulară. Excesul de căldură determină topirea grăsimilor ce urmează a fi drenate prin circulație.”

Știu că există la Tasha Beauty Center diverse proceduri dedicate și persoanelor în vârstă, tratamente noninvasive. Care ar fi zonele în care s-ar putea acționa, ținând cont de sfatul specialistului?

Brândușa Pristavu: Există și tratamente pentru zona facială, cum ar fi vacuumul RF. Această procedură este valabilă în cazul persoanelor în vârstă care nu doresc să urmeze un proces de lifting facial chirurgical. Această procedură este des utilizată în procesul de îndepărtare al liniilor fine și conferă pielii, la nivel facial, o moderată elasticitate. Menționez faptul că această metodă aduce beneficii în tratarea diferitelor zone ale feței: frunte, periocular, obraji, conturul mandibulei, gât. Aplicarea tratamentului cu radiofrecvență hexapolară produce îmbunătățiri vizibile asupra fermității pielii faciale. Tratamentul RF este ideal pentru lifting, îndepărtarea semnelor acneice sau cercuri maronii din zona ochilor.

Să vorbim un pic despre efectele benefice ale metodei clasice care utilizează capetele din jad, atât de căutate de clientele salonului… spune-mi, te rog, câteva dintre aspectele pozitive ale acestui tratament asupra organismului uman.

Brândușa Pristavu: O metodă clasică, moștenită încă din antichitate, este utilizarea rolei cu două capete din jad. Aceste proceduri au fost utilizate timp de secole în China ca o formă de menținere a aspectului tânăr al pielii. Răcoarea jadului închide porii și întinde pielea, vibrația calmantă și armonioasă a jadului echilibrând organismul în întregime. Efectele benefice ale acestei pietre se regăsesc în fortifierea inimii, sistemului circulator și sistemului nervos. Rola netedă sprijină eliberarea stresului, menținerea elasticității pielii și îmbunătățirea circulației. Mai mult decât atât, stimulează mușchii obosiți și întărește sistemul imunitar. În acest caz, fluxul limfatic crește și are loc detoxifierea și drenajul corpului.

Căutăm tratamente non-chirurgicale de topire a țesutului adipos, de ce am alege procedura de criolipoliză sau tratamentul cu ultrasunete de joasă frecvență?

Brândușa Pristavu: Criolipoliza reduce eficient țesutul adipos. Print-un sistem de răcire controlat, incorporat într-un dispozitiv cu vacuum, celulele grase sunt eliminate, în timp ce tegumentul, fibrele de colagen și restul țesuturilor sunt protejate. Acest tratament este utilizat în clinicile europene și e o idee revoluționară de dizolvare a grăsimii. Numeroase studii au demonstrat faptul că celulele lipidice subcutanate pot fi afectate selectiv prin răcirea țesutului la temperaturi de sub 10 grade Celsius. La momentul actual, acest tratament este singurul tratament nechirurgical care elimină definitiv grăsimile în exces. Cât despre ultrasunetele de joasă frecvență, aceasta este o altă metodă inovativă, care utilizează ultrasunetele de joasă frecvență ce pătrund în stratul adipos, distrugând astfel celulele de grăsime pentru o perioadă îndelungată de timp. Se generează o serie de bule cavitaționale ce sparg grăsimea, fără a afecta alte structuri. Grăsimile sunt eliminate ulterior din organism prin intermediul sistemului limfatic și celular, datorită gelului electroconductor.

Auzim tot mai mult în ultima vreme despre laser, ca „armă” împotriva trigliceridelor. Ce ar trebui să știm?

Brândușa Pristavu: Tehnologia progresează și în domeniul remodelării corporale. Prin utilizarea laserului, se pătrunde până la o anumită adâncime asupra celulelor adipoase, acestea eliberând acizi grași, apă și glicerol. Trigliceridele sunt eliminate din celulele grase atunci când organismul are nevoie de energie. Ulterior, celulele adipoase se restrâng semnificativ, iar pacientul pierde din centimetri. Utilizarea lipo-laserului conduce la stimularea sistemului limfatic. Evident, pe lângă aceste tehnologii mai noi, în salon găsesc și cele clasice, dacă le pot numi astfel: tunelul cu infraroșu, se poate face electrostimulare cu infrarorușu, razele infraroșii accentuând metabolismul celular, beneficiind de creșterea arderilor în perioada tratamentului. Termoterapia este o procedură noninvazivă care tratează obezitatea, combate vizibil celulita, elimină surplusul de apă din organism, îmbunătățește circulația sângelui, întărește sistemul imunitar, accelerează metabolismul și tranzitul intestinal, detoxifiază organismul, balansează aciditatea și alcalinitatea în organism, atenuează durerile de articulații și îmbunătățește aspectul pielii. După cum se poate observa, sănătatea are mult de câștigat prin oricare dintre procedurile alese, nu vorbim doar de slăbire.

Cât de importantă e detoxifierea periodică a organismului?

Brândușa Pristavu: Procedurile enumerate mai sus au această funcție extrem de importantă pentru organismal nostru. Pielea are nevoie să respire, organismul e în permanență expus din cauza stilului de viață deseori haotic, de ce să nu recunoaștem? Aș recomanda tratamentul de presoterapie, ca o formulă suplimentară de „curățare” a organismului, în urma căruia, se observă că țesutul este revitalizat și oxigenat. Vasele limfatice sunt responsabile de colectarea și eliminarea toxinelor din țesut. Masajul limfatic activează circulația, jucând un rol important în consolitarea sistemului imunitar al omului. „Detox spa”, cum l-am numit noi, e un adevărat răsfăț printr-o curățare ionică ce urmărește echilibrul bioenergetic și regenerarea celulară. Efectul este imediat vizibil: apa din recipientul în care stau picioarele își schimbă culoarea în funcție de deșeurile metabolice eliminate, funcțiile circulatorii și metabolice sunt activate, funcțiile ficatului și ale rinichilor se îmbunătățesc. Totuși, cel mai bun mod de a te convinge de tot ceea ce am povestit aici e o programare la Tasha Beauty Center.

Povestea antreprenoarei de succes Brândușa Pristavu o puteți regăsi și pe platforma online a Revistei In Society: https://insociety.ro/beauty/brandusa-pristavu-tasha-beauty-center-frumusetea-tine-de-atitudine-dar-provocarea-in-antreprenoriatul-de-beauty-e-sa-raspunzi-nevoilor-si-dorintelor-clientelor-prin-tehnologii-avansate/

Sed efficitur sapien sit amet nisi sodales, id ornare ante aliquet. Etiam commodo tortor tempus, posuere erat at, ullamcorper lectus. Donec vehicula tempus lectus, vitae iaculis quam pharetra vel. Quisque a dui eget tellus porta volutpat. Fusce convallis, ipsum ac semper bibendum, massa justo vestibulum neque, at posuere mauris libero vel ligula.
Duis efficitur purus eget dui bibendum vehicula. Integer pharetra dolor ligula, sit amet commodo ipsum eleifend eget. Quisque ultrices vestibulum risus quis tristique. Vestibulum pulvinar eros ac metus pretium, sed finibus ante sollicitudin.
Vestibulum quis laoreet enim. Cras viverra laoreet nulla, vel efficitur ante efficitur nec. Vestibulum leo purus, posuere aliquet lectus sit amet, volutpat cursus sem. Phasellus at justo vitae augue mattis consequat. Nunc scelerisque massa laoreet purus hendrerit, vitae lobortis sapien molestie. Morbi sodales ligula in dictum tincidunt.
Proin mattis lectus ut tellus malesuada tempor. Maecenas bibendum risus ac tempus suscipit. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *