În ceea ce o privește pe Ella Gondoș, nimic nu pare imposibil! Acceptă orice provocare și o joacă la cel mai înalt nivel! Un proiect deosebit la care ia parte, pornit exclusiv în mediul online este „6ASE”, un serial produs de actorul Vlad Baba., care s-a bucurat de un succes absolut, intrând în Trending pe Youtube Top 10, într-un timp foarte scurt. Rulat pe canalul Roton Music, serialul reunește mai multe personaje din showbiz, ce aparțin unor diverse domenii precum: muzică, teatru, sport, cinematografie și televiziune. Printre rolurile importante regăsim personalități emblematice precum: Dan Negru, Cătălin Moroșanu, Mircea Eremia, Lino Gold, Ella Gondoș, Ion Paladi, Vlad Baba, Răzvan Popescu și Erica Moldovan.
Ella Gondoș, personalitate marcantă a societății ieșene, recunoscută și premiată la nivel național, deține calități artistice deosebite, aspect surprins și în cadrul serialului „6ASE”. Nu este o surpriză să aflăm că se descurcă excelent în calitate de director al Academiei de Talente, mamă a prețiosului Carol, dar și de actriță. Zona de actorie reprezintă o adevărată provocare pentru artistă, acest rol fiind asumat și greu de jucat. Ella, surprinde publicul țintă prin rolul de inspector de poliție, Lorelay Clarck. Drumul scurt de la muzică la actorie, este demonstrat de frumoasa și talentata interpretă, prin apariția sa distinsă. Ambiția a determinat-o să își creeze propria afacere, să devină antreprenor, reușind să-și transforme visul în realitate. Totul a pornit din dorința de a deveni independentă și de a duce mai departe meseria de pedagog, care pentru Ella Gondoș, reprezintă o vocație, dar în egală măsură și un dar moștenit și cultivat de-a lungul carierei. Vă prezint cu drag parcursul culminant al Ellei Gondoș, o tânără care prin muncă asiduă, dedicare și dragoste pentru frumos reușește să șlefuiască diamante muzicale și să transmită publicului larg mesaje motivaționale, acum și prin intermediul actoriei.
Ștefana Agop: Tot ce faci este recunoscut la cel mai înalt nivel! Cum reușești să creezi un echilibru în viața familială, dar și în cea profesională?
Ella Gondoș: Mereu mă amuză întrebarea aceasta. Probabil că încă nu am întalnit peștișorul auriu, deși aș avea o singură dorință: echilibrul. Acesta este greu de atins, dar lucrez în a mă apropia de el. Uneori atenția îmi este canalizată spre o anumită parte, iar apoi încerc să recuperez cu celelalte. Așadar, echilibrul în viața mea este o alergare continuă în a fi prezentă total ori de câte ori am ocazia, atât profesional cât și familial.
Ștefana Agop: Cum definești motivația pentru perfomanța în domeniul artistic?
Ella Gondoș: Sunt omul din mijlocul acțiunii și îmi place gustul reușitei! Concentrându-mă pe asta, iau în considerare că orice îmi propun se poate realiza indiferent de ceea ce întâmpin pe drum. Rezultatul final îmi aduce satisfacție și îmi dă putere constant să reîncep proiecte cu mai multă determinare.
Ștefana Agop: Ce specializări ai urmat pe parcusul carierei?
Ella Gondoș: Curioasă din fire, am trecut prin specializări care să îmi răspundă tuturor întrebărilor pe plan muzical, astfel încât să pot oferi la rândul meu informații corecte celor ce mă creditează ca mentor. Așadar, am finalizat specializări precum: pian principal, canto muzică ușoară-jazz, canto clasic și muzical.
Ștefana Agop: Cum te regăsești în contemporaneitate tu, ca om de poveste, ca director al Academiei de Talente, dar și ca protagonistă în serialul „6ASE” într-un rol negativ?
Ella Gondos: Cred cu tărie în femeia modernă a secolului XXI, în mixul perfect al feminității combinat cu determinare masculină. Rolul a fost o provocare asumată întru totul. Oamenii au nevoie de diversitate, iar artistul complet trebuie să îndeplinească și această condiție, iar rolul negativ din serial m-a scos din zona de confort, ambiționându-mă reacțiile celor ce ne urmăresc. Scopul a fost să creadă în personajul meu și l-am atins!
Ștefana Agop: Cum ai caracteriza atractiv serialul „6ASE” pentru publicul țintă?
Ella Gondoș: Este serialul perfect pentru a-ți reaminti esențele vieții: prietenia, iubirea și umorul.
Ștefana Agop: Ce informații ne poți dezvălui despre Lorelay Clarck, personajul interpretat de tine cu atâta măiestrie?
Ella Gondoș: Bazat pe experiența unei femei care a trăit viața dură din Afganistan, Lorelay se impune prin seriozitate, jonglând însă cu emoțiile feminine care o împing să recurgă și la lucruri mai puțin etice, în numele iubirii.
Ștefana Agop: Ce criterii au stat la baza alegerii rolului negativ și cum de ai acceptat?
Ella Gondoș: Puterea de adaptabilitate este cheia, iar rolul mi-a zguduit simțurile! Contrastul dintre bine și rău ne este cunoscut tuturor. Unii aleg o parte, iar alții o evită. În serial explorez acțiuni și repercursiuni ale unei atitudini pe care o evit în viața de zi cu zi. Mă bucură faptul că pot înțelege fictiv ce înseamnă o decizie luată impulsiv, cum mă poate afecta un proces imoral și ce deznodământ îți aduce gândirea malefică.
Ștefana Agop: Cum poți descrie o zi de filmări, trăită din spatele cortinei?
Ella Gondoș: Am aflat că minutul nu are 60 de secunde, iar ceea ce vedem montat în varianta finală presupune ore de repetiții, rugăciuni să țină vremea cu noi, râsete și bâlbe plus o reactualizare a stărilor potrivite rolului, ceea ce nu este deloc ușor.
Ștefana Agop: Cât de receptivi sunt tinerii de astăzi în a urma o carieră în domeniul artistic?
Ella Gondoș: Noua generație este cunoscută pentru creativitate. Tinerii sunt mai curajoși în a se expune față de generația trecută, asta datorită platformelor virtuale. Diferența este că puțini au determinarea de a-și asuma până la final riscul vizibilității. Receptivi dar leneși.
Ștefana Agop: Ce mesaj dorești să le transmiți celor care încă n-au suficientă încredere că își pot urma visul?
Ella Gondoș: Încrederea vine doar atunci cand îți este materializată munca. Procesul este lung și anevoios, dar trebuie îmbrățișat atât cu lacrimi, cât și cu fericire. Viața e făcută din alegeri, cele bune sunt mai greu de îndeplinit, dar sigure pe termen lung. Îi sfătuiesc să facă doar ceea ce iubesc cu adevărat și să nu se oprească la primul eșec. Din greșeli învățăm și pe baza lor ne dezvoltăm.
Povestea de success a Ellei Gondoș
O poveste de viață care începe cu pasiunea pentru muzică și pian, încă din copilărie. Povestim așadar despre o călătorie în lumea frumoasă a portativului, în care papirusul vieții muzicale și artistice, devine modelat de emoțiile lăuntrice și aplauzele de pe scenă. Drumul artistei și actriței Ella Gondoș este pavat de numeroase reușite, acestea fiind marcate de obținerea unor distincții la nivel național, printre care evidențiem „Topul celor 100 de oameni de succes din România” fiind premiată doi ani consecutivi. Povestea de succes a Ellei Gondoș a fost scrisă pe pergamentul vieții prin efort, determinare, perseverență, dar în egală măsură și ambiție. Prin pasiune și dedicare pentru muzică și cinematografie, artista și-a trasat traiectoria ascendentă în cariera sa. Triada om-profesor-artist este formula ce definește profesionalismul și calitatea umană a sa, întrucât a reușit să șlefuiască diamante muzicale de neprețuit. Implicarea sa în domeniul artistic este reliefată și prin muncă asiduă, credință și dragoste nemărginită pentru arta frumosului.
Povestea serialului “6ASE”
În cadrul acestei producții se abordează teme actuale cu privire la impactul bullying-ului asupra generației tinere, punându-se accentul și pe zona socială de prietenie. Ne este prezentat un colectiv unit de elevi ce doresc să pună accentul pe bazele educației, reliefând existența unui sistem de învățământ modern, centrat pe nevoile elevilor. În esență, este vorba despre povestea unor tineri ce trec printr-o serie de peripeții, fiind răpiți de membrii unei agenții secrete. Vicisitudinile vieții îi prezintă pe tineri în fața publicului drept supereroi, capabili să soluționeze orice situație în baza puterii prieteniei. În căutarea tinerilor, pornesc organele legii, părinții și profesorii, pentru a soluționa cazul dispariției acestora. În acest context, prin crearea acestui serial se scoate în prim plan frumusețile orașului celor șapte coline, prin prisma cinematografică, conturând astfel factorul social, reprezentat de prietenie, dar și cel tehnologic, reprezentat prin digitalizare. Prietenia strânsă este demonstrată de tânăra generație ce reușește să ofere un exemplu de moralitate și profesionalism în cadrul serialului, fiecare elev reprezentând un adevărat model demn de urmat. Mai mult decât atât, acest periplu în sfera cinematografică ne-a oferit șansa de a cunoaște pasiunile ascunse ale artistei și actriței Ella Gondoș, un adevărat model demn de urmat la nivelul societății ieșene.